Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Tisztelt Forgalmazók az Asonorról csak jót tudok mondani. "

Az Asonorról csak jót tudok mondani: még egyetlen egy szer sem csökkentette úgy a horkolásomat, mint az Asonor. Nemcsak horkolásra, de bármilyen, pl. tavaszi allergiából adódó orrdugulásra, mint sima orrcseppet is tudtam használni lefekvés előtt. Hatása így tehát multiplikált; több oldalról is elősegítette a jó alvásomat, valamint feleségemet sem zavartam horkolásommal természetesen. Mindenképpen jó élettani hatású orrspray, amellett, hogy tényleg megszűnteti a horkolást, s az adag valóban pont egy hónapig volt elégséges.

Üdvözlettel:

- Balogh András, Budapest


"Nyugodtan alszom el, nem ébredek 20-szor egy éjszaka."

Soha nem hittem a reklámoknak és az internetnek. Ám ha az ember tényleg el van keseredve, mindent kipróbál. Én nem horkolok, de a párom igen. És a veszekedések, kiabálások, sírás egyáltalán nem segítettek. Kialvatlanul jártam munkába, az ágyba már ingerülten feküdtem le, még mielőtt elaludt volna. És kezdődött az az elviselhetetlen, egyhangú fűrészelés... Ez az egyszerű alvás-nem alvás sorvasztotta az életemet...
Megrendeltem az Asonor cseppet azzal, hogy az a 7200 Ft egy próbálkozást megér. És az eredmény? A horkolás kb. 4 nap után megszűnt. Vagyis jobban mondva enyhült, enyhén nehézkesebb légzésre változott, mely álmomban már egyáltalán nem zavar. Nyugodtan alszom el, nem ébredek 20-szor egy éjszaka, és még kellemesen is érzem magam, mert tudom, hogy ő is könnyebben lélegzik. Az igazság az, hogy a szert rendszeresen kellene használni, ha 1-2 éjjelt kihagy, újra horkolni kezd. De ez mindenképp összehasonlíthatatlan azokkal a bizonyos éjjeli rémálmokkal. Én csak abban bízom, hogy az elkövetkezendő 50 évben nem szüntetik meg a gyártását...
Szívélyes üdvözlettel,

- Spanik Mária,


"Az Asonor használatával a probléma megszűnni látszik."

Sajnos mind a férjem, mind én évek óta szenvedünk a horkolástól. Sokféle szert - különböző tapaszokat, cseppeket, ostyákat, valamint házipraktikákat is - kipróbáltunk már, de egyik sem vált be egyikünknél sem. Így az éjszakáink jó része azzal telt, hogy egymást ébresztgetjük. Az Asonor használatával a probléma megszűnni látszik. Egészen fantasztikus, milyen rövid idő alatt mennyit javult a helyzet! Az éjszakáink végre csendesen, nyugodtan telnek, és másnap kipihenten, derűsen ébredünk mindketten.

Köszönjük ezt a remek terméket.

- Moni és Henry,


"Nagyon örülök,hogy rátaláltam az Asonor orrcseppre."

4 napja használom és tegnap már hatásos volt a szer. Nagyon örülök,hogy rátaláltam az Asonor orrcseppre . Bár nem túl olcsó,de a családi harmónia meg ér ennyit. Köszönöm! Nagy tapasztalatom még nincs. Kaptam és egyenlőre be vált!
Hát az előzmények: nyugtalan alvás nekem és a párom-nak. Kialvatlanul ébredtem, bármennyit aludtam. Gyakran felébredtem. További szép napot.

- Krasnyánszki Zoltán, Jászberény


"Gyorsan, rögtön első éjjel hatott! "

Ahogy így elnézem, borzasztó a sorsa minden együttalvónak, ha a partnere horkol.
Az, hogy máshová mentem aludni, teljesen felesleges volt, mert a horkolás az ajtón keresztül is áthallatszott. Na, és fokozatosan, ahogy egész éjszakákon át nem tudtam aludni, azt követően napjában hülyeségeken martuk egymást.
Egyszóval ingerült voltam ebből kifolyólag minden este horror volt számomra.
Horkolt minden helyzetben, párna nélkül, párnával, cuppogás, csúfolódás stb. ellenére - ez horror volt. Igen, ígérgette, hogy orvoshoz megy, de ezt már egy fél éve ígérte, és egyelőre nem tette.
Magamban azt kértem, hogy történjen valami, valamilyen csoda, minek köszönhetően úgy aludnék, mint a csecsemő.
Végül megvettem a horkolásra az Asonor cseppet.
Gyorsan, rögtön első éjjel hatott! Úgyhogy most minden hónapban vásároljuk.
Már nagyom örülök, karácsonyra is ezt kérem ajándékba.
Amúgy a férjemet szeretem.
UI: Vagyis akkor, ha épp nem horkol :)

 

- Gréts Ilona, Miskolc


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.