Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Miután elkezdtem adagolni a z Asonor-t, a horkolásom csökkent."

Pintér Attila vagyok, 58 éves.
Körülbelül másfél hónapja használom az Asonor-t.
Nagyon erősen horkoltam és az alvásdiagnosztika során, alvási apnoét állapítottak meg nálam.
Ez azzal járt, hogy nagyon fáradtan és kábultan ébredtem és reggelente elég nehezen tudtam helyrerázódni.
Miután elkezdtem adagolni a z Asonor-t, a horkolásom csökkent. Tisztább fejjel ébredek és sokkal hamarabb regenerálódok reggelente, a napközbeni teherbírásom is sokat javult.

- Pintér Attila, Budakalász


"Nekem segít, majdnem mindig horkolás nélkül alszom."

A horkolás elleni csepp első naptól kezdve használt, tehát nem kellett várnom 3-5 napot sem. Most már az 5. kiszerelést használom, tehát 5 hónapja, hogy megszabadult a családom a kellemetlen éjszakai hangoktól. Megjegyzem még, hogy a horkolásom nem az apnoés jellegű horkolás volt.
Nekem segít, majdnem mindig horkolás nélkül alszom, néha előfordul, hogy nem csendes az éjszaka, de a páromat nem zavarja fel. Minden képpen jó terméknek tartom.

 

Üdv

- Vágvölgyi Zsuzsa , Budapest


"Ezúton ajánlom mindenkinek."

Az Asonor orcseppet mi ajándékba kaptunk, mert a párom nagyon horkolt. Nagyon sokszor előfordult, hogy a hangos horkolásra ébredtem és át kellett mennem a nappaliba aludni. Ez nagyon fárasztó lett egy idő után és féltem attól is, hogy neki is nehézkes a levegővétel, mert annyira íjesztő módon adta ki a hangokat.

Korábban már hallottam bizonyos szerekről, tapaszokról, utóbbit ki is próbáltuk de semmit nem használt. Az pedig, hogy műtéti beavatkozást kérjünk, az szóba sem jöhetett. Szóval már kezdtük elfogadni a tényt, hogy néha-néha bizony külön kell aludnunk, ami nagyon frusztráló érzés volt számunkra.
Aztán két héttel ezelőtt az egyik ismerősünk meglepett az Asonor orrcseppel és azt mondta, hogy próbáljuk ki, semmit nem veszíthetünk. Az első két-három alkalom után már csökkent a horkolás, annyira, hogy már szinte fel sem ébredtem. Csak reggel jutott eszembe, hogy át sem kellett mennem a másik szobába. Nagyon boldogok voltunk, hogy talán meg van a megoldás a problémánkra. És úgy tűnik igen, mert azóta sem tért vissza a horkolása, szinte teljesen nyugodtak az éjszakák. Ezúton ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd és esetleg még nem próbálta az tegye meg, biztosan sikerrel jár!
Köszönöm!

- Papp Orsolya,


"A negyedik éjszakám már horkolás mentesen telt."

Évek óta hangos volt minden éjszaka a horkolástól a hálószobánk. A családom már kezdett elmenekülni a környékemről. Próbálkoztam már többféle orrcseppel, tapasszal, de egyikkel sem tudtam elérni a horkolásmentes alvást. A hason fekvésre koncentráltam, mert úgy kevésbé horkolok, de miután elaludtam, rögtön hátamra fordultam és elkezdtem a zeneszót fújni. Nagyon örültem mikor az interneten böngészve megtaláltam egy új csodaszert, az Asonor orrcseppet, rögtön rendeltem is belőle, amit 3 nap múlva kézhez kaptam. Már aznap este el is kezdtem használni az utasítás szerint. A negyedik éjszakám már horkolás mentesen telt. Nagyon örültem, hogy nem zavartam vele a páromat és nyugodt éjszakáink vannak azóta. Bátran merem ajánlani minden horkolónak mert tényleg hatásos, és nagyon könnyű használni a pumpás orrcseppet.

Köszönjük ezt a terméket!

- Zsolt Susoczki, Iregszemcse


"Az Asonort mindenkinek bátran ajánlom."

Jómagam is, mint valószínűleg mindenki aki horkol mindenféle más szert, orrtapaszt ... kipróbáltam mielőtt rátaláltam az Asonor orrcseppre.
Addigra már kb egy minimálbérnek megfelelő összeget költöttem "csodaszerekre" ,gondoltam bár a többi nem használt ez még belefér.
Annak ellenére.hogy a termék leírása tartalmazza, hogy a hatása napról napra eredményesebb lesz, az első napok sikertelensége után már-már feladtam, mikor az egyik reggel barátnőm arról tájékozatott, hogy az éjjel egyáltalán nem horkoltam.
Először azt hittem véletlenül alakult így, de aztán a következőn sem, és azután sem.
Ezek után jött egy kis kihagyás, mellyel egyidőben újra horkolni kezdtem, de ez néhány napi használat után újra elmúlt.
A szert mindenkinek bátran ajánlom, sok veszekedést lehet rendszeres használatával megtakarítani, és még annyit, hogy nem dolgozom a cégnek, a leírtak a saját valós véleményemet tartalmazzák.
Üdv

- Illés Tamás, Nyíregyháza


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.