Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Hihetetlenül jó érzés nyugodtan és ellazultan aludni."

2001 óta horkolok, szerencsére súlyos apnoe légzés kimaradásom nincs "csak" a zavaró hang amire gyakran felébredek, így reggelenként fáradtan kelek.
Rengeteg dolgot kipróbáltam már;  fogszabályozó, orrspray, különböző tabletták, még műtéten is átestem.
Sokat keresgéltem a Neten, amíg rátaláltam a honlapjukra.Elolvastam a hozzászólásokat, az orvosi véleményeket és utána néztem ahol csak lehetett.
Végül úgy  döntöttem, hogy kipróbálom és megrendeltem egy adagot.
Az első éjszakákat végig aludtam, nem horkoltam. Majd a következő héten újra visszatért a horkolás és a rossz közérzet.
Elkeseredtem de nem adtam fel, újra utána olvasgattam, hogy mi lehet az oka ha már előtte sikerült?
Míg nem rájöttem, hogy valami miatt nem mindig éreztem, ahogyan a torkomon lefolyik az oldat.
Nekem a háromszori fújás nem volt elegendő, így addig fújtam a különböző fejtartásoknál amíg el nem találtam a megfelelő mennyiséget. Alkalmanként akár öt vagy hat fújás is szükséges.Azóta is rendszeresen használom, már a harmadik adagnál tartok. Jól alszom és kipihenten ébredek reggelenként.
Hihetetlenül jó érzés nyugodtan és ellazultan aludni. Azóta mindig figyelek arra, hogy időben megrendeljem, és hogy mindig legyen itthon tartalékban Asonor.

- Vidák Zsuzsanna, Budapest


"Elégedettek vagyunk az Asonor orrcseppel."

Évek óta zárt szájjal horkolok, mert a lágy szájpadlás izomzatának renyhesége ezt okozza nálam. Mindent kipróbáltam már, népi gyógyászat, külső eszközök, de sajnos hason, háton, oldalt, bármilyen pózban, a nap bármely szakában, hangosan és zavaróan horkolok!
Eddig azt gondoltam, hogy éjjel ettől függetlenül jól, pihentetően alszom, viszont napközben is bármikor képes vagyok aludni, ha erre mód és lehetőség adódik - persze horkolással fűszerezve. Teljesen más dolog után kutattam a Neten egy influenza és orrmandula gyulladás után - ami természetesen csak növelte a decibelek számát éjszakánként - amikor is rátaláltam a termékükre. Annyi mindent kipróbáltam már, miért pont ezt hagynám ki, így megrendeltem. Bár nem sok reményt fűztem a dologhoz, napi használat után a férjem megkérdezte : Nem alszol jól mostanában? Olyan csendes vagy éjjel! Szöget ütött a fejembe a dolog, s figyelni kezdtem magam : jött a hétvége, egész napos takarítás, főzés, mosás - és a délutáni 1-1,5 óra szusszanás. Legalábbis ezt terveztem, de az Asonor közbeszólt az életembe: napközben nem vagyok fáradt vagy álmos! Hiába kucorodtam be az ágyamba pléddel, kispárnával,- nem jött a megszokott álmosság! Viszont helyette tudtam olvasgatni, a gyerekkel tanulni, sőt egy teljes filmet is végig tudtam nézni!! Ezen felbuzdulva moziba is elmentünk a férjemmel - hisz este 9 után már nem kezdek leragadó szemekkel, ásítozva szenvedni az alvás után!! A film felejtős, de a tudat, hogy ezt most már bármikor megtehetjük fantasztikus!!
Köszönöm!

- Simon-Cselenyi Krisztina, Göd


"Köszönjük Önöknek, mindenkinek szívesen ajánljuk."

Édesanyám részére rendeltem az Asonor orrcseppet. Hosszú ideje nem tudtunk az erős horkolásától pihenni, kilátástalannak tűnt a helyzet megoldása.
Utolsó lehetőségként találtuk meg az Önök termékét, melynek hatása messze meghaladta a várakozásainkat.
Édesanyámat az lepte meg a legjobban, hogy a kis unokája néhány nap után meglepetten kérdezte: Mama mi történt, hogy nem horkolsz?
Ők ugyanis nem tudták, hogy használja az orrcseppet, meglepetésnek szántuk a hatást, mely sikerrel járt.
Köszönjük Önöknek, mindenkinek szívesen ajánljuk.
Tisztelettel:

- Takács István, Nemesvámos


"Örülök, hogy rátaláltam erre az Asonor orrcseppre."

Az Asonor orrcseppet a párom unszolására vettem meg, mert sokat horkolok éjszakánként.
Sokszor nem tudott pihenni tőlem és már az is előfordult, hogy külön kellett aludnunk.
Amikor elkezdtem használni az Asonort, a hatás szinte azonnal jelentkezett, mert csaknem az első éjszakától kezdve elmúlt a horkolásom. A párom kipihenten ébred minden nap és nagyon jó érzés, hogy az Asonor végre segített nekünk.
Örülök, hogy rátaláltam erre az orrcseppre, mert sok mindent kipróbáltam már és ez a készítmény hatásosnak bizonyul.

 

 

- Penyigey Dénes, Szárliget


"Csoda történt, az Asonor segített."

Nagyon szépen köszönöm ezt a szuper terméket. Amióta a férjem használja, sokkal csendesebbek az éjszakák és én is tudok aludni. Szinte azonnal hatott. Mindenkinek tudom ajánlani, akinek a párja horkol, tényleg megéri az árát! Miután nagyon sok mindent kipróbáltunk(orrtapasz, torokspray...), már azt hittem, hogy nincs is megoldás a horkolás megszüntetésére. Az interneten találtam rá erre a fantasztikus termékre. Gondoltam, ha ilyen sok embernek segített, kipróbáljuk mi is. Már annyi pénzt elköltöttem, hogy gondoltam ez még belefér, nincs mit veszíteni. És csoda történt, az ASONOR segített. Már egy hónapja használja a párom és azóta nyugodtan telnek az éjszakák. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A nyugalom minden pénzt megér!!!

- Jakab Árpádné , Murakeresztúr


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.