Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Egy hét után azt vettem észre, hogy vidámabb, energikusabb lett a férjem."

Férjem részére rendeltem meg a horkolás elleni sprayt. Tíz év után újra tudok tévézni. :--)))
Ő pihentebben kel és én is nyugodtabban alszom, úgyhogy a kezelést mindenképp folytatjuk.
A párom apnoés típusú horkoló de mégis használ nála az Asonor. Oldalt fekve, alváskor lehet érezni igazán a hatását. A horkolás ugyan nem szűnt meg teljesen, de jóval halkabb, szuszogássá szelídült. 
Egy hét után azt vettem észre, hogy vidámabb, energikusabb lett a férjem.
Üdvözlettel

 

- Kristál Zita, Budapest


"Úgy tapasztaltam, hogy az Asonor bevált."

Kisfiam születése után a horkolás igen nagy problémát jelentett, hiszen féltünk, hogy felébresztjük vele. Ezért is kezdtem keresgélni az interneten valamilyen hatásos szer után, amit többen ajánlanak. Ekkor találtam rá az Asonorra és arra gondoltam, hogy kipróbáljuk. Rendeltem kettőt és a második éjszaka már nem horkolt a férjem. Nagyon jó volt és örültem neki. Jó érzés látni, hogy kipihenten ébred. Úgy tapasztaltam, hogy bevált. Bátran ajánlom mindenkinek!

 

- Szlukane Kelemen Katalin, Békéscsaba - Gerla


"Ajánlom minden hasonló problémával küszködőnek!"

Üdvözlet mindenkinek!

Én csak „szolidan" horkoltam, akár egy Hoffer traktor. Éjszakánként többször felébredtem, reggelenként sokszor fejfájással keltem. Fáradtabban ébredtem, mint ahogy előző este lefeküdtem. A párom is megszenvedte ezeket az éjszakákat, nem tudott tőlem aludni. Simogatással, lökdöséssel próbált rávenni a testhelyzet-változtatásra, ami időleges megoldás volt csak. Kerestük a megoldást a problémára:
- voltam szakorvosnál kivizsgáláson, aki végső megoldásként a műtéti beavatkozást említette, aminek eredményessége bizonytalan,
- kipróbáltam többféle szert, tapaszt, igazából egyik sem használt.

A párom a neten talált rá az Asonorra, gondoltuk egy próbát megér.

És valóban használ! Elalvás előtt 4 befújással az első éjszaka már csendesebb volt. A harmadik naptól megszűnt a horkolásom. Azóta használom az Asonort. Mindketten végig tudjuk aludni az éjszakákat, reggel kipihenten ébredünk.
Ajánlom minden hasonló problémával küszködőnek!

- Asztalos Attila, Páty


"Az Asonor orrcsepp nyugalmat és jó alvást hozott."

Jó napot kívánok, ezennel ki akarom fejezni elégedettségem az Önöktől vásárolt Asonor orrcseppekkel, amelyek háztartásunkba nyugalmat és jó alvást hoztak. Eleinte hozzá kellett szoknom ahhoz a szokatlan torokízhez és a kissé szárazabb nyálkahártyához, de idővel ezek az érzések teljesen elmúltak és ma már minden rendben van, aminek feleségem is örül. Szép karácsonyi ajándék volt. Mellékelve küldöm a fényképemet is.
Köszönöm, üdvözlettel:

- Szuchány Károly,


"Mindenkinek ajánlom!"

A férjem azóta horkolt amióta megismertem, de ez engem nem zavart. Kislányunk születése után azonban egyre rosszabb lett a helyzet, mivel eleinte a kislányom a mi szobánkban aludt. A horkolására állandóan felébredtünk. Ekkor ajánlotta a sógorom, hogy próbáljuk ki az Asonort. Az első naptól kezdve elmúlt a férjem horkolása. Sokkal nyugodtabb a család és mindenki rendesen alszik. Köszönöm azoknak, akik kitalálták ezt az orrspray-t!

- Borossáné Tóth Sára, Budapest


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.