Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Nálam bevált az Asonor és továbbra is használni fogom."

Tiszteletem!
Én sajnos elég hangosan horkolok, szegény férjem régebben sokat panaszkodott emiatt!
Ilyenkor megpróbált felébreszteni, oldalba bökni, amire a hasra fordultam de kis idő múlva sajnos újra rettenetes "lármába " kezdtem!
Az Édesapám is nagy horkoló volt így gondolom, hogy a hajlamot Tőle örökölhettem!
Nos, kipróbáltam az Asonor horkolás elleni spray-t és elég jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban!
Az éjszakákat nyugodtabban alszom végig és a férjem is kevesebbet panaszkodik az általam keltett "hanghullámok"-ra! Így Ő is jobban alszik azóta!
Nálam bevált az Asonor és továbbra is használni fogom, másoknak is ajánlom a kipróbálását!
Maradok tisztelettel:

- Pap Gáborné Zsuzsa, Budapest


"Ajánlom mindenkinek aki hasonló gondokkal küzd."

Üdvözlök mindenkit!
Azt nem mondhatnám hogy régóta horkolok, körülbelül 2 éve kezdődött. Az internet révén minden információt fel lehet kutatni és válaszokat is lehet rá kapni (mit-miért- hogyan), de igazi megoldást, egyik horkolásgátló készítmény sem tudott adni.
Azon kívül, hogy pénzt költött rá az ember, a horkolás viszont megmaradt. Mígnem újbóli internetes kutakodásom során sikerült rátalálnom az  Asanorra. Gondoltam, egy próbát megér. A tapasztalatom szerint, már az első 1-2 nap után eredményes (köszönöm).
Még csak egy hónapja használom, nem mindig csendesek az éjszakáim, de sokkal nyugodtabban alszom és a családom is.
Bízom benne, hogy a további alkalmazással még csendesebbek lesznek az éjszakáink.
Ajánlom mindenkinek aki hasonló gondokkal küzd.

- Kacsar Zoltán, Pécs


"Jobban alszok és kipihentebben ébredek, mint a készítmény használata előtt."

Tisztelt Forgalmazó!
Az igazság az, hogy sokat dolgozom, nagyrészt éjszaka és sokszor hajnalban fekszem le a munkám miatt. Mire eljön a hétvége a fáradság miatt jobban horkolok, mint egyébként. Olyan hangosan, hogy amikor a nejem hajnalban leviszi a kutyát sétálni, a lakásunktól már messziről hallani lehet (a földszinten lakom) ahogy morgok. Ez a jobb időkre vonatkozik, amikor az ember bukó vagy nyitott ablaknál alszik. Próbáltam én is már pár dolgot, de semmi nem vált be. Az Asonorral pozitív élményeim voltak. Bár teljesen nem szüntette meg a horkolásomat ez sem, viszont olyan szinten csökkentette, hogy a feleségem már nem kel fel rá reggel. Én is jobban alszok és kipihentebben ébredek, mint a készítmény használata előtt. Ha még sikerül leadnom 10 kiló súlyfelesleget biztos, hogy a végén meg is szűnik. További sok sikert Önöknek.
Üdvözlettel:

- Babócs Tamás, Szombathely


"Csak nagyon jó tapasztalatokról tudok beszámolni az Asonor készítményükről."

Csak nagyon jó tapasztalatokról tudok beszámolni az Asonor készítményükről.
A horkolás elleni készítmények közül az Asonor orrspray bizonyult a legjobbnak, úgy hatásával, mint árával és a futár is díjmentesen szállította ki a lakásomra mivel kettő darabot rendeltem.
Nekem súlyos apnoe légzés kimaradásos betegségem is van, de amióta az Asonort alkalmazom nagyon sokat javult a légzési állapotom.
Ezért is csak ajánlani tudom minden asztmás, apnoe, vagy súlyos légzési zavarokkal küzdő beteg embertársamnak.
Üdvözlettel:

 

- Molnár László, Nyíregyháza


"Meg vagyok elégedve, ajánlom másoknak is."

Az Asonort használva tényleg megszűnik a horkolás. Saját tapasztalatom szerint a harmadik, negyedik naptól kezdett igazán használni.
Nálunk is a probléma azzal kezdődött ki alszik el hamarabb, mert aki előbb aludt el az nem hallgatta a másik horkolását.
Nő létemre elég kellemetlenül éreztem magam emiatt, ezért keresgéltem valami hatásos szer után, mivel a műtétet nem vállalnám.
Ez volt az első amit kipróbáltam, de nem is kellett tovább keresgélnem. Meg vagyok elégedve, ajánlom másoknak is.

 

- Tóth Renáta, Monorierdő


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.