Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Mindenkinek ajánlom az Asonor orrspray-t."

Szele Antalné vagyok , már több mint egy éve használom az ASONOR orrspray-t.
Amióta használom nagyon megkönnyebbültek az éjszakáim, könnyen veszem a levegőt, a fulladási érzéseim és az erős horkolásom is megszűnt.
Mindenkinek ajánlom az Asonor orrspray-t, mind neki mind a szobatársának nyugodt és csendes éjszakája lesz. Most rendelem a következő adagot.

- Szele Antalné, Szombathely


"Üdvözlök mindenkit, aki kíváncsi a termékkel kapcsolatos véleményemre!"

Nem régóta alkalmazom az orrcseppet, most fogyott el az első havi adag, azaz az első flakon az Asonorból. Én is mint sok más ember aki horkolással küzd, több mindent kipróbáltam már. Az orrtapasztól kezdve a szájspray-ig, de eddigi tapasztalatom alapján ez a szer jobban hat az eddig használt torokspraynél. (Az orrtapasz nekem egyáltalán nem is használt, arról nem beszélve, hogy kényelmetlen a viselése.) Még nem szűnt meg teljesen a horkolásom, de sokat csökkent a hangereje és ezért a párom is jobban tud aludni. Nem minden éjjel használ ezt nem tudom, hogy mitől függ de azért az orrcsepp javára kell írni, hogy amióta alkalmazom nekem sem kellett a másik szobában aludnom. Remélem a jövőben majd teljesen megszűnnik a horkolásom.
Üdvözlettel:

- Ármósné Deél Terézia, Debrecen


"A 13 nap után elkezdett hatni és azóta megint csendesek az éjszakáink."

Tisztelt Asonor service.
Én már végső elkeseredésemben rendeltem meg az Asonor orrcseppet, aminek így utólag is nagyon nagyon örülök. A férjemet 2 éve műtötték a horkolása miatt, szegény nagyon megszenvedte. Minden rendben is volt egy évig, egyáltalán nem horkolt. Nagy volt az öröm, de aztán 1 év után sajnos minden kezdődött előlről! Gondoltam, itt már semmi sem segíthet. Aztán kénytelen voltam ismét az internet elé ülni és keresni valamit, mert így nem tudom elviselni az éjszakákat. Rátalátam az Asonor orrcseppre és megrendeltem. Alig vártam, hogy megérkezzen, 2 nap alatt házhoz is szállították. Aztán teltek a napok, de az elején nem használt. Elkeseredtem, de nem mondtam a férjemnek. Gondoltam most már használja el az egészet, hátha... és igen, a 13 nap után elkezdett hatni és azóta megint csendesek az éjszakáink. Végre!!!
Köszönettel:

- Kiss-Torma Melinda, Nagykanizsa


"Ajánlom mindenkinek és azt is, hogy türelemmel használja."

Tisztelt Szerkesztőség!
Sajnos nagyon horkoltam, melynek következtében száműzve lettem a hitvesi ágyból, a nagyszobában felállított matracra.
Megszállottan kerestem a megoldásokat, mire rátaláltam az Önök termékére.
Használni kezdtem, de az első benyomások vegyesek voltak.
Körülbelül egy hét után amikor már majdnem feladtam, bekövetkezett a CSODA. Megszűnt a horkolásom, ami azóta is tartja magát és visszakaptam a helyemet a hitvesi ágyban!
Ajánlom mindenkinek és azt is, hogy türelemmel használja. Idővel biztosan kialakul a kedvező hatás
Üdvözlettel:

 

- Dunai József, Budapest


"Horkolás nélkül átalszom az éjszakát. "

Tisztelt forgalmazó !
Örömmel tapasztalom az Asonor orrspray jótékony hatását. Sajnos jó pár évig - párom elmondása alapján - minden éjszakát, elalvásomtól - reggelig teljes egészében áthorkoltam. Jó magam is észleltem, hogy minden reggel ki volt száradva a torkom és a szám, valószínűleg a folytonos horkolástól. Éjszaka többször felébresztettek, akkor egy picit abbahagytam, de utána rögtön ismét horkolni kezdtem. Sajnos ez a dolog odáig fajult, hogy a párommal külön szobában kellett aludnunk. Időközben volt egy orrsövény műtétem is ami nem kis fájdalommal jár, de ettől függetlenül vállaltam. Ez sem hozott sok sikert. Mindent amit kipróbáltam, megettem, megittam... annak semmi eredménye sem volt.
Végső elkeseredésemben kezdtem el kutatni az interneten, mire rátaláltam az ASONOR orrsprayre. Megrendeltem, kipróbáltam és jó volt. Horkolás nélkül átalszom az éjszakát, nem zavarok vele senkit és nem kelek reggelente szájszárazsággal.
Ami pedig a legfontosabb, hogy amióta ezt használom a párom újból mellettem alszik.
Kimondottan örülök, hogy megtaláltam azt szert, amire már olyan régen vágytam. Azóta is használom. Lefekvés előtt 2-3 fújás mindkét orr lyukamba és már jöhet is az éjszakai nyugalmas, nem utolsó sorban - CSENDES - alvás.
További sok sikert kívánok és ajánlom minden horkoló cimborámnak. Nem fog benne csalódni.
Tisztelettel:

- Gecse Sándor, Salgótarján


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.