Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Az első napokban csökkent a horkolással járó zaj."

Az Asonor orrcsepp használata egy hét után megkönnyítette az alvás minőségét. Az első napokban csökkent a horkolással járó zaj, nem szárad ki a torok reggelre, pihentebben ébredek.
Már 10-éve tartó éjszakai ébredések (szakaszos alvás) a múlté. Alvás előtt 4-5 pumpálás az orrba,és nem gondolok a múltra!
Köszönöm, hogy megküldték, másoknak is ajánlom.

- Ferenc Demeter, Dorog


"Az ASONOR ORRCSEPP segítségével nem csak a férjem , de az unokánk alvását sem zavarom, köszönet érte."

Sajnos régóta horkolok, nem is kicsit (családtagjaimat idézve). Eljött azaz idő, hogy elvihetnénk magunkkal nyaralásunkra az egyik unokánkat. Azonban a férjem kijelentete, hogy ha nem csinálok valamit a horkolásommal, inkább nem megyünk nyaralni. Ezután elkezdtem keresni, hogy mit csináljak, hogy ne zavarjak másokat az alvásban. Megtaláltam az interneten az ASONOR orrcseppet, és arra gondoltam, itt a megoldás a problémámra. Megrendeltem és elkezdtem használni. A használat során minden reggel az volt az első kérdésem, a férjem felé, " horkoltam az éjjel", mire a válasz, hogy kb hajnal 3-4 óra körül igen.
Arra gondoltam, na jó az első pár nap és lehet hogy keveset fújok be ( 3-3 befújást csináltam), növeltem a befújások mennyiségét, majd pár nap után a férjem válasza a kérdésemre örömmel töltött el, mert az volt, hogy mostanában nem ébred fel arra hogy horkolnék. Bízok benne, hogy az ASONOR orrcsepp segítségével, unokánkkal együtt mehetünk nyaralni és nem lesz panasz rám (bebizonyosodik, hogy jószer az ASONOR orrcsepp.)
Kívánok mindenkinek sok sikert és pihentető alvást, valamint jó nyaralást.

- Szlimák Lászlóné, Budapest


"Mindenkinek ajánlom az Asonor orrcseppet."

Jo napot kivánok! Hála Önöknek , már az első éjjel végig aludtuk az éjszakát! Ami nemtörtént meg az utobbi években. Nagyon köszönjük ezt a csodaszert! Férjem és én is kipihenten ébredünk azóta miota használjuk ezt az orrcseppet! Csak légekben tudok beszélni, mindenkinek ajánlom ,aki ilyen gonddal küzködik! Köszönöm hogy 40 éves szerelmünket továbbra is nem zavarja semmi!

 

- Hrubosné Szokodi Magdolna, Veresegyháza


"Őszintén köszönöm a találmányukat!"

Nagyon régóta keseríti meg az életünket a horkolásom. Mindig igyekszem úgy nyugovóra térni, hogy a párom már elaludjon hátha akkor nem zavarom fel...
Többször meg kellett gondolnom magam, hogy hová és kikkel utazom el - mert ha az alvásra kerül a sor akkor ne legyen kellemetlen élmény a velem egy térben való alvás...
A környezetem próbál nagyon toleráns lenni ezzel a helyzettel de most, hogy ezt az orrcseppet használom - gondoltam nincs mit veszítenem vele! - és rákérdeztem, hogy mennyire horkoltam mostanában - a családom nagyon meglepetten megjegyezte, hogy nem tudják mi történt de nem horkolok már több napja és nyugodtan tudnak aludni.
Őszintén köszönöm a találmányukat!
Végre nem zavarom a családomat és kedvemre utazhatok bárkivel, senkit nem fogok zavarni!

- Balogh Andrea, Szerencs


"Óriási nagy a különbség ha használja az Asonor-t!"

Én a férjemnek rendeltem meg ajándékba a terméket, de végül is az én ajándékom lett. Ő nagyon hangosan horkol, főleg ha fáradt viszont ha becseppenti az Asonor orrcseppet sokkal-sokkal halkabb!!! Szinte csak a szuszogását hallani! Tegnap elfelejtette használni a cseppet. Nem akartam felkelteni de tudtam, hogy nem használta mert többször felkeltem a horkolásra az éjszaka. Így fogtam szépen a takarómat és átköltöztem a másik szobába. Persze már nem volt könnyű visszaaludni... kész rémálom! Nekem kell ez az orrcsepp!!! Óriási nagy a különbség ha használja az Asonor-t! Tényleg használ!!!!

- Sarkadi Ágota, Budakalász


Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.