Vélemények

A fotó alatt található "hitelesített" logóra kattintva megtekintheti az eredeti hitelesített véleményt.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

"Mindenkinek feltétlenül ajánlom,akinek horkolási problémája van."

Zavadil László vagyok! Pár évvel ezelőtt lézeres műtétem volt krónikusos 8-éve tartó horkolás miatt,amitől nem javult az állapotom! A kezelő orvosom azt mondta,újabb műtétre lesz szükség,amit én nem szívesen vállatam volna!Már kezdtem beletörődni abba hogy ezzel a betegséggel kell együtt élnem,amikor feleségem, / Zavadil Borbála/ felfedezte az interneten az Asonort.Gondoltam kipróbálom,hiszen biztatóan hangzott a termék hatása,és mellékhatások nélkül,ami így igaz! A készítménynek valóban nincsenek mellékhatásai,befúvás után szinte azonnal érezhető hogy szabadok a légutak,nincs nyitott száj,nincs horkolás! Régebben fáradtan ébredtem fel,mint aki nem is aludt! Mióta az Asonort használom,sokkal aktívabb vagyok,szellemi és fizikai állapotom nagy mértékben javult! Soha nem gondoltam volna hogy ekkora változásra leszek képes,és ezt az Asonornak köszönhetem! Mindenkinek feltétlenül ajánlom,akinek horkolási problémája van, ne hagyja ki,én már csak Asonor használatával alszok,és boldoggá tett,mert a "környezetem" sem zavarom a hangos horkolásommal! Köszönöm neked Asonor!!:)))

- Zavadil László, Tárnok


"Csodák -csodája befújta az orrába és még az nap lehalkult a horkolása"

Tisztelt Asonor Ügyfélszolgálat. 35 éves házasok vagyunk férjemmel nagyon jó házasságban, kivéve a lefekvés, azaz elalvás idejét. Irtózatosan horkol, megmondhatatlan decibel hangossággal. Bármilyen pozitúrában alszik, teljesen mindegy. Heteken át én viszont ültem, mérgelődtem, kiköltöztem stb. Ez valami rettenetes kínzás a másik fél részére, aki nem tud aludni ettől! Füldugó és altató lett a hálótársam dupla csukott ajtón át is. Egy éve netezés közben beugrott az Önök hirdetése - gondoltam, megpróbálom rávenni Hitvesemet az Asonor használatára. Megrendeltem, de mindjárt kettőt! Csodák-csodája befújta az orrába és még az nap lehalkult borzasztó horkolása. Miután másnap és harmadnap is használt, egyre jobban halkabban aludt. Néhány nap és nem horkolt. Egy probléma van csak, ha elalszik és nem használja, visszatér a rettenet. Kár, hogy nincs hosszabb elhúzódó hatása, de így is csak gratulálni tudok a gyártmányhoz. Borbelyné Julianna

- Borbelyné Julianna, Budapest


"Mindenképpen pozitív az eredmény."

Az Asonor-t a férjem horkolása ellen rendeltem meg. Amikor megérkezett az orrspray, azóta minden este használja a párom. Kevésbé horkol ( nem ébredek fel éjjelente 3-4-szer) de remélem, hogy ez csökkenni fog. Mindenképpen pozitív az eredmény.

- Burián Tamásné, Budapest


"Úgy tapasztaltam, hogy bevált."

Nálunk a probléma azzal kezdődött ki alszik el hamarabb, mert aki előbb aludt el az nem hallgatta a másik horkolását. Nő létemre elég kellemetlenül éreztem magam emiatt, ezért keresgéltem valami hatásos szer után .Nem régóta alkalmazom az Asonor orrsray-t,de örömmel tapasztalom az jótékony hatását. Amióta az Asonort alkalmazom nagyon sokat javult a légzési állapotom.Saját tapasztalatom szerint a harmadik, negyedik naptól kezdett igazán használni. Egy hét után azt vettem észre, hogy vidámabb, energikusabb,kipihentebb lettem! Úgy tapasztaltam, hogy bevált. Bátran ajánlom mindenkinek!

- Varga Evelin, Rábatamási


"Köszönet e nagyszerű termékért!"

Először kissé kételkedtem, mert enyhe alvási Aphone-m volt,vagy van is, de kipróbáltam az Asonor orrcseppet. Kb. két hét alatt megszüntette az egetverő, iszonyatos horkolásomat. Fokozatosan csökkent a hangerő, aminek a kedvesem nagyon örült, én pedig egyre jobban kipihentnek éreztem magam. Mára már csak akkor horkantok néha, ha elfelejtettem használni az Asonort.
Mostmár fogytán van azért rendelek újból 2 db.-t. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki meg akar szabadulni a horkolásától, és kipihenten szeretne ébredni másnap reggel!

- Balogh Péter, Budapest


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.