Az Asonorról

Hogyan kell az Asonor®-t használni?      Miért horkolunk?      Orvosi információk      Életminőség      Horkoláskezelés      EU - engedély     

Orvosi információk

Az Asonort a 80-as években fejlesztette ki néhány vezető vállalat és kutató a gyógyszerészeti iparban.

A cél egy olyan készítmény kifejlesztése volt, amely kielégíti, ugyanakkor nem veszélyezteti felhasználóit. Sikerült elérnünk a legmagasabb szintű, mellékhatások nélküli hatást.

Az Asonor hatékonyságát vezető tudósok és egyetemi kórházak bizonyították széleskörű klinikai kutatásokban Londonban és Koppenhágában. Hangok mérése, vérnyomásmérés és a páciensek beszámolói azt mutatták, hogy a 70%-uk vagy a horkolás jelentős csökkenését, vagy teljes megszűnését tapasztalta a tesztidőszak alatt.

A maradék csoportnál az Asonornak vagy csak enyhe hatása volt, vagy teljesen hatástalan volt. De ebből a csoportból is arról számoltak be, hogy a készítmény segített azokon a betegeken, akik általában a torkuk kiszáradására panaszkodtak.

Az Asonor véleményünk szerint a legjobb és legegyszerűbb készítmény a piacon. Nagyon sok beteg elégedett a termékkel és csak néhányan hagyták abba a használatát. Nagyon magas a pozitív visszajelzések száma felhasználóink köréből.

Készítményünk pozitív eredményeiből kiindulva döntöttünk úgy, hogy termékünkkel elsősorban a fül-orr-gégészeket és a háziorvosokat szólítjuk meg.

Az Asonort azoknak a betegeknek ajánljuk, akik közepes vagy súlyos horkolásban szenvednek. Ezek a páciensek gyakran fáradékonyak a nap folyamán, és/vagy száraz a nyálkahártyájuk és magas a vérnyomásuk.

A beteg többnyire 35 év feletti, egészségtelen életmódú férfi (stressz, rohanás, dohányzás, alkohol és egészségtelen étkezés). Továbbá azt tapasztaljuk, hogy egyre több nő szenved horkolásban.

Az Asonor egy alternatív lehetőség a lézeres kezelés és különböző szájban vagy orrban használandó eszközök alkalmazásához éjjelre. Sok Asonor használónk panaszkodott ezeknek az eszközöknek a kényelmetlenségére.

Ezen felül bizonyos veszélye fenn áll annak is, hogy a lézeres kezelés olyan mellékhatásokat okoz, amik nem kezelhetőek.

Továbbá nemzetközi kutatások azt mutatják, hogy a horkolóknál magasabb az érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, stressz, csökkentett szexuális funkciók, obstruktív sleep apnoea, fejfájás kialakulásának és a korai halál veszélye, ezáltal életminőségük csökken. Néhány kutatásról itt bővebben.

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.