Mit tegyünk a horkolás ellen?

A cikk szerzője: Asonor

Horkolással kapcsolatban nagyon fontos tudni, hogy ez az állapot nem csupán kellemetlen, de egészségügyi szövődményei is lehetnek, ezért mindenképpen kell tenni valamit horkolás ellen.

Horkolás ellen Legtöbb esetben a horkoló emberrel egy légtérben alvó egyént sokkal jobban zavarja a horkolás, és ő az, aki szükségét érzi, hogy valamit tenni kell a horkolás ellen. Azt azonban érdemes tudni, hogy a beteg, tehát a horkoló egyént ugyanolyan mértékben zavarja a horkolás. Ez egy olyan zavaró tényező, mely nagyon hosszú időn keresztül észrevétlen marad.

Az első tünetek közé tartozik a kialvatlanság, kimerültség, hiszen ha semmit nem tesz az ember a horkolás ellen, akkor az krónikus alvászavarrá válik, horkolás közben nem jut elegendő oxigén a véráramba, így a regenerálódás folyamatai nem lesznek teljesek. Ezért érzi úgy a horkoló egyén reggelente, hogy fáradtabb, mint amikor lefeküdt aludni. Ez az állapot lehet enyhébb vagy súlyosabb, de mindenképpen kezelésre szorul, a horkolás ellen muszáj megtenni a szükséges lépéseket.

Ahhoz, hogy valaki sikeresen felvegye a küzdelmet a horkolás ellen, első lépésként az okot kell kideríteni, hiszen a horkolásnak számos oka lehet. Leggyakoribb okok közé tartozik a túlsúly, a nagy mennyiségű kávé és alkoholfogyasztás, az asztma vagy allergia, ám ez nem az összes ok. Mielőtt bárki bármit tenne horkolás ellen, tisztában kell lenni azzal, hogy olykor ez az állapot valamilyen gyógyszer mellékhatása, illetve lehet egy még nem feltárt betegség tünete, ám ezek a ritkább esetek közé tartoznak, éppen az ilyen esetek miatt fordulhat elő, hogy bizonyítottan sikeres horkolás elleni szerek bizonyos százalékban nem működnek.

Ha szeretne a témával összefüggő cikkeket olvasni, kattintson a kulcsszavakra: Horkolás kezelése | Horkolás megszüntetése

A horkolás ellen nem elegendő megvásárolni egy sikeres készítményt, bár ez már egy nagy lépés a horkolás ellen induló harcban. A legjobb készítmény az olyan horkolás ellen készített orcsepp vagy spray, ami klinikailag bizonyított teszteken alapul, mint például az Asonor orrspray.

Amikor valaki hatékonyan akar tenni a horkolás ellen, akkor érdemes több lépést megtenni. Például, ha valaki túlsúllyal küzd, akkor a horkolás ellen kifejlesztett készítmények mellett érdemes diétába fogni, ami nagy valószínűséggel segíti majd a horkolás ellen tett lépéseket, és eredményre vezet.

Amikor egy bizonyítottan sikeres horkolás ellen kifejlesztett készítmény valakinél nem hatékony, akkor mindenképpen érdemes szakorvoshoz fordulni, mert a horkolás oka lehet valamilyen betegség, valamint előidézhet különböző szövődményeket.

A fentiekből látható, hogy a horkolás ellen nem csupán kényelmi szempontokból kell tenni bármit is, hanem ez az állapot szorosan összefügg az egyén egészségi állapotával.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Vásárlói vélemény

Pintér Attila

Miután elkezdtem adagolni a z Asonor-t, a horkolásom csökkent.

Pintér Attila vagyok, 58 éves. Körülbelül másfél hónapja használom az Asonor-t. Nagyon erősen horkoltam és az alvásdiagnosztika során, alvási apnoét állapítottak meg nálam. Ez azzal járt, hogy nagyon fáradtan és kábultan ébredtem és reggelente elég nehezen tudtam helyrerázódni. Miután elkezdtem adagolni a z Asonor-t, a horkolásom csökkent. Tisztább fejjel ébredek és sokkal hamarabb regenerálódok reggelente, a napközbeni teherbírásom is sokat javult.

- Pintér Attila, Budakalasz, 2011.02.10.

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Információ

Tisztelt Ügyfeleink, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2016.08.29-én ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető. Megértésüket köszönjük

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.