Migrén

Asonor®: klinikailag bizonyított; a legjobb horkolás elleni spray!

A cikk szerzője: Asonor

A migrén egy olyan egyoldali, periodikusan fellépő fejfájás, amelyet sajnos szinte mindenki ismer. Van, akinél csak ritkán, van, akinél sűrűbben, sőt olyan is előfordul, hogy egyre gyakrabban jelentkezik a kínzó migrén. Borzalmas, heveny görcsökkel, hányingerrel, olykor hányással, és kimerültséggel jár, amely akár napokon keresztül is eltarthat.

Ilyenkor a legtöbb migrénes beteg zaj és fényérzékenységre is panaszkodik, és legszívesebben egy sötét, csöndes szobába vágynak. A folyamatos fejfájás nagyban megnehezítheti a mindennapos ténykedésünket, gyengévé, enerválttá válhatunk. Ilyen tünetek mellett gyakran problémás lehet az elalvás is, amelynek a végén nyugtalan alvás lesz a következménye.

A migrénes emberek tudják, hogy ez menyire erős és fájdalmas tud lenni. A migrén legborzasztóbb szakaszában a fejfájás akár hányással is járhat, de ne essen kétségbe, létezik gyógymód a problémájára!

Kiket érint a migrén

Manapság már egyre több kisgyermek szenved migréntől, a beteg mintegy 10 százalékát ők teszik ki, ha pedig a női-férfi arányokat nézzük, akkor a nők magasan, mintegy 70 százalékos arányban vannak az erősebbik nemhez képest.

A migrén mögött is, mint számos más betegség hátterében is gyakran megbújhatnak lelki okok, de vannak, egyes vélemények szerint vitatható okok is, mint például a genetikai hajlam, agyi vérellátási zavar, kimerültség vagy éppen emésztési probléma. A legutóbbi kutatások szerint azonban az éhség, az alacsony vércukorszint is állhat a tünetek mögött, sőt egyes vizsgálatok különböző ételek, italok (csokoládé, vörösbor) tiramin- és fenil-etilamin tartalmát okolják a migrén kialakulásáért. Sokan tehát sokféleképpen közelítik meg a betegség létrejöttét, ám a szakértők úgy vélik, hogy sokkal inkább komplex problémáról lehet szó.

A migrén kezelése

A migrén kezelése mindennél fontosabb azok számára, akik gyakran szenvednek tőle. Manapság a migrén kezelése határozottan javult, tehát nincs szükség arra, hogy azonnali segítséget keressen.

A heveny, idegőrlő fejfás kezelése évek óta nagy kérdés a szakértők előtt, hiszen fontos kideríteni a tünetek gyakori fellépésének okait is. A migrén orvoslása ráadásul a gyermekeknél még nagyobb nehézségekbe ütközik.

Mi segítünk Önnek vagy családtagjainak abban, hogy minél hamarabb megszabaduljon a kínzó tünetektől, és újra minőségi életet élhessen. Készítményünk segítségével ismét fájdalommentessé válhatnak mindennapjai, és nem kell attól rettegnie, hogy a rémálomszerű fejfájás akár napokra is ledönti a lábáról.

Segíthetünk Önnek megoldani a fentiekben említett problémákat. A súlyos migrén akár munkaképtelenné is teheti. Mi segíthetünk Önnek, hogy újra normális életet élhessen.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.