A legjobb horkolás elleni spray

Az Asonor ® egy, a felhasználók körében végzett átfogó felmérés szerint a legjobb horkolás elleni készítmény

A cikk szerzője: Asonor

Az Asonor a koppenhágai és londoni (az egyetemi kórház e nagy tanulmányában hat hónapon keresztül 218 felhasználó és partnere vett részt) klinikai tanulmányok szerint jelenleg a horkolás megelőzésének egyik legjobb módja. Kémiai összetételénél és hatásánál fogva megszüntetheti a horkolás okát.

Adobe pdfKlinikai dokumentáció letölthető itt.

Egy új, független felhasználói felmérésnél, amelyen 35 és 50 év közötti férfiak (és partnereik) vettek részt, a horkolás elleni készítmények közül az Asonor® orrspray bizonyult a legjobbnak úgy hatásával, mint árával. Ezeket az eredményeket a dániai Sund Nu (Egészségünk Ma) magazin tette közzé.

Asonor® orrspray A felmérésben a következő hét termék vett részt:

 • Asonor ® (orrspray)
 • Silence (száj spray)
 • Snoreeze (száj spray)
 • Zedopor (száj spray)
 • Snorban (szopóka)
 • Breathe Right (orrszalag)
 • Tempur (párnák)

A résztvevők, mindegyik terméket tesztelték annak érdekében, hogy megállapíthassák, hogy a hét készítmény közül melyik, milyen mértékben csökkenti vagy szünteti meg a horkolást és teszi ezáltal lehetővé a további nyugodt alvást. Ezt követően a termékek felhasználói, valamint partnereik válaszoltak az egyes készítmények hatékonyságára vonatkozó kérdésekre.

A horkolás nem csak nagyon kellemetlen dolog, ami zavarja Ön és partnere jó alvását, de komoly egészségi problémákat is okozhat, mint például az agyvérzés kockázata, vagy a szív- és érrendszeri panaszok kialakulása. Az alvási Apnoe a horkolás bizonyos eseteiben szintén problémát és komoly egészségi kockázatot jelent. A probléma abban áll, hogy az alvó légzése akár 10 másodpercre is leállhat, egyes esetekben még hosszabb időre is.

A horkolás azt jelzi, hogy alvás közben a légzés korlátozott, aminek az az eredménye, hogy a horkoló, az éjszaka folyamán nem piheni ki magát kellőképpen. Minél hangosabb a horkolás, annál inkább leszűkül a toroknyílás, ami az alvás közbeni légzési problémákhoz vezethet.

A nemzetközi klinikai tanulmányok is megállapították, hogy:

 • A krónikus horkolóknál, háromszor gyakrabban fordul elő fejfájás és migrén, mint azoknál, akiknek a horkolással nincs problémájuk.
 • A horkolók nemi vágya és a teljesítőképessége is jelentősen csökkent.
 • A horkolónak többnyire hanyatlik az életminősége is.
 • A krónikus horkolásban szenvedő nőknél kétszeres a szív- és érrendszeri betegségek veszélye.

Egy egyetemi kórház klinikai vizsgálatai folyamán, amelyen összesen 218 fogyasztó (és partnere) vett részt hat hónapon keresztül, megállapították, hogy a résztvevők 70%-a a vizsgált időszak idején sokkal kevésbé vagy akár egyáltalán nem horkolt az Asonornak köszönhetően. A résztvevők válaszaiból az is kiderült, hogy a termék azok esetében is segített, akik általában torokszárazságra panaszkodtak.

Az Asonor ® egy orrspray, amely úgy működik, hogy megnedvesíti a nyálkahártyát és részben megfeszíti az izmokat a torokban. Ez azt jelenti, hogy a lélegzés könnyebb lesz és reggel nem érzünk szárazságot a torokban.

A spray speciális alkalmazásmódjának köszönhetően a készítmény az orron keresztül közvetlenül a torokba jut. A termék egyaránt elérhető a gyógyszertárakban és online. További információk erről a forradalmian új horkolás elleni készítményről az Asonor ® www.horkolas-horkolni.hu honlapján találhatók.
Ha több információra van szüksége, hívja az Asonor ügyfélszolgálat telefonszámát (06) 1 999 6211.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.