Kimerültség

Asonor®: klinikailag bizonyított; a legjobb horkolás elleni spray!

A cikk szerzője: Asonor

Ugye nem kell Önnek bemutatni milyen a fáradtság? Amikor az ember előtt úgy tornyosulnak az élet legapróbb dolgai, hogy el se tudja képzelni hogyan fog a végükre járni. Amikor a szeretetteljes közeledés is bosszantó és az önbizalom szintje már a bánya mélyére csúszik.

Kimerültséget el lehet érni sok munkával és kevés pihenéssel, az állandó hajtás miatti kiégéssel is. De el lehet érni azzal is, ha az ember nem biztosítja a megfelelő körülményeket a maga számára az éjszakai pihenéshez. Melyek ezek a körülmények? Például a külső, és természetesen a benti zajok kiiktatása.

Mely benti zajokra gondolunk? Természetesen a horkolásra. A kellemetlen kis (vagy éppen nagyobb) zajra, amelyről a népi kultúra azt hangoztatja, hogy a férfiasság mértékét mutatja meg, az orvosok viszont azt, hogy életveszélyes szövődményekkel jár.

A kimerültséget különböző körülmények okozhatják. A kimerültség túlterheltségből, gyógyszertúladagolásból, vagy egyéb körülményből eredhet. Viszont nagyon fontos, hogy az emberek jól és rendesen aludjanak, ellenkező esetben ez végzetes is lehet számukra.

Szellemi kimerültség

A szellemi kimerültség olyasvalami, amit az emberek többsége ismer. A mai világban rengeteg a felénk áramló információ, nagyon sok mindent kell megjegyeznünk, elintéznünk, felfognunk, feldogoznunk és lereagálnunk. Különösen aki szellemi vagy nagyon felelősségteljes munkát végez, fárad el estére. Fárasztó munkaideje lehet, vagy egyéb módon ismerheti a mindennapi életéből.

Ha túlságosan fáradtan ér haza, hirtelen mély álomba merül és akkor szinte egyenes út vezet a horkoláshoz. Azonban ez az „apró“ probléma nem hagyja pihenni, amiatt fáradtan ébred, még kimerültebben jön haza, mint előző nap, alvásdeprivációban tölti az éjszakát, majd megint törődötten kel. Ez odáig fajulhat, hogy az alvásritmus teljesen felborul, nem tud elaludni majd amikor kell, és nem tud felkelni amikor muszáj.

Végtelenül fontos, hogy az emberek foglalkozzanak ezzel a problémával.

Csaknem minden felmérés arra mutat, hogy a szellemi kimerültség végzetes helyzeteket okozhat. Különösen a gépkocsivezetők vannak veszélyben, akik órákon át vezetnek.

Ha az ember fáradt, a reakcióideje romlik, ami nagyon kellemetlen lehet egy autóvezetőnek, darukezelőnek vagy más olyan munkakörben, ahol valamilyen gépet kell irányítani. Ha nem piheni ki magát, azzal nem csak a saját, hanem mások testi épségét is kockára teszi.

Ezért egy olyan napirendet hoztunk létre az Ön számára, mely könnyen használható.

Fáradt

Fáradtnak lenni óriási horderejű dolog. Veszélyes, sőt életveszélyes lehet a fáradság. Újkeletű felmérések azt mutatják, hogy ez a körülmény veszélyesebb, mint gyógyszerek vagy kábítószer használata.

Az éjszakai nyugalom elmaradása, a pihenés, méregtelenítés hiánya annyira megterheli a szervezetet, hogy a vérnyomás megemelkedik és a stroke valamin a szívroham kockázata fokozódik.

Az ember testét nem lehet a végtelenségig kizsigerelni, de minek is kellene? Birtokunkban van a horkolás megszüntetésére alkalmas gyógyszer, amelynek használata egyszerű, gyors, biztonságos, és amely hatékony megoldást nyújt az ön horkolás problémájára.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.