Horkolás spray tudnivalók

A cikk szerzője: Asonor

A horkolás spray használata olykor elengedhetetlen annak érdekében, hogy semmilyen szövődményes megbetegedés ne alakuljon ki.

Horkolás spray A horkolás két szempontból is igen káros a szervezetre nézve. Egyrészt, a légzési nehézség, az akadozó oxigénellátás elváltozásokat okoz a szervezetben, másrészt pedig a kialvatlanság is óriási problémákhoz, legyengüléshez, olykor balesetekhez vezethet. Mindez könnyedén megelőzhető a horkolás spray használatával.

Érdemes tudni a horkolás spray használatával kapcsolatban, hogy semmilyen mellékhatása nincs, ezt klinikai tesztekkel bizonyították. A horkolás spray az esetek nagy részében hatásos, és képes visszaadni az embernek a lehetőséget a megfelelő alvásszükséglet biztosítására.

Az alvásszükségletről érdemes tudni, hogy nem elegendő, ha az adott szükséges óraszám megvan, ami felnőttek esetében 6 és 9,5 óra között van naponta. Ez a mennyiség folyamatos alvásra vonatkozik, tehát aki horkolás miatti alvászavarban szenved, az nem tudja biztosítani saját alvásigényét, mivel a horkolás révén akár percenként felébredhet, ami horkolás spray használatával teljes mértékben kiküszöbölhető.

Az alvászavar oka lehet stressz, helytelen táplálkozás, keringési zavar, gyógyszerek mellékhatása, ám az alvászavar leggyakoribb oka az alvási körülményekben rejlik, melyek közül a horkolás teszi ki a legnagyobb hányadot. Ebből látható, hogy a horkolás spray az esetek döntő többségében képes segíteni.

A termékkel kapcsolatos cikkekről olvashat itt: Horkolás elleni spray hatékonysága | Horkolás oka

A horkolás spray működési elve roppant egyszerű, pontosan a horkolást kiváltó okot szünteti meg. A horkolás spray megnedvesíti a nyálkahártyát, valamint megfeszíti azokat az izmokat a torokban, melyek renyhesége akadályozza a levegő útját.

Az Asonor horkolás spray használata roppant egyszerű, az ember külső segítség nélkül is tudja azt alkalmazni. A horkolás spray az orron keresztül kerül használatra, melyen át a torokba kerül a készítmény. A legutóbbi klinikai tesztek szerint a horkolás spray rendszeres és hosszú távú használata sem okoz semmilyen mellékhatást. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a horkolás spray használatával milyen súlyos megbetegedések előzhetők meg, és milyen nagy százalékban hatékony, érdemes kipróbálni.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Vásárlói vélemény

Szlimák Lászlóné

Az ASONOR ORRCSEPP segítségével nem csak a férjem, de az unokánk alvását sem zavarom, köszönet érte.

Sajnos régóta horkolok, nem is kicsit (családtagjaimat idézve). Eljött azaz idő, hogy elvihetnénk magunkkal nyaralásunkra az egyik unokánkat. Azonban a férjem kijelentete, hogy ha nem csinálok valamit a horkolásommal, inkább nem megyünk nyaralni. Ezután elkezdtem keresni, hogy mit csináljak, hogy ne zavarjak másokat az alvásban. Megtaláltam az interneten az ASONOR orrcseppet, és arra gondoltam, itt a megoldás a problémámra. Megrendeltem és elkezdtem használni. A használat során minden reggel az volt az első kérdésem, a férjem felé, " horkoltam az éjjel", mire a válasz, hogy kb hajnal 3-4 óra körül igen. Arra gondoltam, na jó az első pár nap és lehet hogy keveset fújok be ( 3-3 befújást csináltam), növeltem a befújások mennyiségét, majd pár nap után a férjem válasza a kérdésemre örömmel töltött el, mert az volt, hogy mostanában nem ébred fel arra hogy horkolnék. Bízok benne, hogy az ASONOR orrcsepp segítségével, unokánkkal együtt mehetünk nyaralni és nem lesz panasz rám (bebizonyosodik, hogy jószer az ASONOR orrcsepp.)
Kívánok mindenkinek sok sikert és pihentető alvát, valamint jó nyaralást.

- Szlimák Lászlóné, Budapest, 2011.06.20.

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.