Horkolás elleni szerek

A cikk szerzője: Asonor

Napjainkban a horkolás elleni szerek megszaporodtak, ebből látható, hogy a horkolás valóban népbetegség, az emberek törekszenek a horkolás megszüntetésére.

Horkolás ellen A horkolás elleni szerek különbözőek lehetnek, különbözőképpen hatnak, elsősorban attól függ a horkolás elleni szerek hatékonysága, hogy a felhasználó esetében mi az oka a horkolásnak.

A leggyakoribb horkolás elleni szerek a különböző orrtapaszok, szájbetétek, orrsprayek és orrspray-k, orrcsipeszek és torokspray-k. A horkolás elleni szerek közül azok mondhatók hatékonynak, melyek a horkolás okát szüntetik meg, illetve arra a területre vannak hatással, melyek a horkolást előidézik.

A horkolás elleni orrspray azért hatékonyabb nagy százalékban a többi horkolás elleni szerek ellenében, mert pontosan azokat az izmokat feszíti meg a garat felső részén, melyek túlzott ellazulása okozza a horkolást.

Azonban, ha valaki azért horkol, mert gyakran náthás, vagy allergiában szenved, akkor az ő esetében az orrtisztítás, illetve az allergén anyagok kerülése a legjobb gyógymód a horkolás elleni szerek közül.

Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy a horkolás elleni szerek használata olykor nem elegendő, hiszen ha a horkolás elsődleges oka a túlsúly, akkor a horkolás elleni szerek használata mellett érdemes diétába kezdeni, hiszen a fogyás önmagában is csillapíthatja, esetleg megszüntetheti a horkolást.

A termékkel kapcsolatos cikkekről olvashat itt: Horkolás elleni spray hatékonysága | Horkolás spray tudnivalók

Előfordul, hogy a horkolás oka vegyi eredetű, tehát valamilyen gyógyszer mellékhatása, ami általában altató vagy nyugtató, a horkolás elleni szerek közül az Asonor horkolás elleni orrspray hatékony megoldás lehet, hiszen a gyógyszerek révén a torok izmai túlságosan ellazulnak, az Asonor orrspray pedig ezeket kellőképpen megfeszíti, pontosan ezért a horkolás elleni szerek közül az Asonor orrspray mondható a leginkább hatékony megoldásnak.

Minden esetben érdemes kideríteni a horkolás okát, mielőtt valaki horkolás elleni szerek használatába kezdene, érdemes megtudni, hogy nem egy betegség áll-e a háttérben, hiszen előfordul, hogy a horkolás egy figyelmeztető jelzés, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A horkolás elleni szerek közül az Asonor orrspray-nek megvan az a hatalmas előnye, hogy semmilyen mellékhatással nem rendelkezik, még hosszú távú használat mellett sem.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Vásárlói vélemény

Ármósné Deél Terézia

Üdvözlök mindenkit, aki kíváncsi a termékkel kapcsolatos véleményemre!

Nem régóta alkalmazom az orrcseppet, most fogyott el az első havi adag, azaz az első flakon az Asonorból. Én is mint sok más ember aki horkolással küzd, több mindent kipróbáltam már. Az orrtapasztól kezdve a szájspray-ig, de eddigi tapasztalatom alapján ez a szer jobban hat az eddig használt torokspraynél. (Az orrtapasz nekem egyáltalán nem is használt, arról nem beszélve, hogy kényelmetlen a viselése.) Még nem szűnt meg teljesen a horkolásom, de sokat csökkent a hangereje és ezért a párom is jobban tud aludni. Nem minden éjjel használ ezt nem tudom, hogy mitől függ de azért az orrspray javára kell írni, hogy amióta alkalmazom nekem sem kellett a másik szobában aludnom. Remélem a jövőben majd teljesen megszűnnik a horkolásom.
Üdvözlettel:

- Ármósné Deél Terézia, Debrecen, 2011.03.01.

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.