Horkolás elleni spray hatékonysága

A cikk szerzője: Asonor

A horkolás elleni spray működési mechanizmusa a garat hátsó izmainak megfeszítésén alapul, melynek segítségével a légutak nyitottabbá válnak.

Horkolás elleni spray Mivel a horkoló hangot a lágyszövetek túlzott ellazulása okozza, ezzel elzárja a légutakat, ezért a horkolás elleni spray pontosan azt a problémát szünteti meg, mely a horkolás kiváltó oka.

Annak érdekében, hogy a horkolás következményeit sikeresen megelőzzük, a horkolás elleni spray használata javasolt, mivel használatával elkerülhető az alvás közben fellépő oxigénhiány.

A horkolás elleni spray használatának fontossága csak azok számára érthető teljesen, akik tisztában vannak a horkolás lehetséges következményeivel, ami sokszor súlyos betegségekhez, visszafordíthatatlan rendellenességekhez vezethet, melyek horkolás elleni spray használatával megelőzhetők.

A termékkel kapcsolatos cikkekről olvashat itt: Horkolás elleni szerek | Horkolás spray tudnivalók

Érdemes tudni, hogy egy horkoló ember, éjjelenként akár 300 alkalommal is felébredhet a nem megfelelő levegővétel, valamint az oxigénhiány miatt, mindez oly módon történik, hogy az ember nem is emlékszik rá. Ebből adódóan a legenyhébb következmény, horkolás elleni spray használata nélkül, az állandó kialvatlanság, mely az immunrendszer gyengüléséhez vezet. A számadatok azt mutatják, hogy aki öt évtizeden át horkol rendszeresen, ez idő alatt négyévnyi alvástól fosztja meg magát. Ez egyértelműen folyamatos alváshiányt jelent, ami gyakran balesetekhez is vezet, holott mindez megelőzhető lenne horkolás elleni spray használatával.

Ennél azonban sokkal súlyosabb következményekkel is járhat a folyamatos alvás közbeni légzészavar, hiszen a szervezet nem jut elegendő oxigénhez. Amennyiben ez az állapot állandó, akkor ez befolyással van a vérkeringésre, ezáltal magas vérnyomás alakulhat ki, továbbá erősen megterheli a szívműködést. Az sem elhanyagolható következmény, hogy mivel az agy nem jut elegendő oxigénhez, ezért az agyvérzés kockázata is erősen megnövekszik. Mindez elkerülhető lenne horkolás elleni spray rendszeres használatával.

A horkolásnak több oka is lehet, előfordulhat, hogy egy betegség húzódik meg a háttérben, ezért a horkolás elleni spray alkalmazása előtt érdemes meggyőződni arról, hogy nem egy betegség tünetéről van szó. A horkolás az esetek nagy részében orrdugulásnak vagy elhízásnak köszönhető, ilyen esetben a legegyszerűbb gyógymód a horkolás elleni spray alkalmazása. Több kísérletet végeztek a horkolás elleni spray hatékonyságával kapcsolatban. Alvásgyógyászok kísérleti eredményei alapján elmondható, hogy a horkolás elleni spray használata nem jár mellékhatásokkal és a kockázati tényezőket figyelembe véve, a horkolás elleni spray a legkevésbé kockázatos a többi horkolás elleni módszerrel szemben.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Vásárlói vélemény

Molnár László

Csak nagyon jó tapasztalatokról tudok beszámolni az Asonor készítményükről.

Csak nagyon jó tapasztalatokról tudok beszámolni az Asonor készítményükről. A horkolás elleni készítmények közül az Asonor orrspray bizonyult a legjobbnak, úgy hatásával, mint árával és a futár is díjmentesen szállította ki a lakásomra mivel kettő darabot rendeltem. Nekem súlyos apnoe légzés kimaradásos betegségem is van, de amióta az Asonort alkalmazom nagyon sokat javult a légzési állapotom. Ezért is csak ajánlani tudom minden asztmás, apnoe, vagy súlyos légzési zavarokkal küzdő beteg embertársamnak.
Üdvözlettel:

- Molnár László, Nyiregyhaza, 2011.02.22.

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.