Horkolás elleni gyógymódok

A cikk szerzője: Asonor

A horkolás elleni gyógymódok területén még ma is nagyon sok tévhit van forgalomban, és nagyon kevesen veszik figyelembe, hogy a horkolás elleni megoldásokat azért is érdemes figyelembe venni, mert a horkolás következményekkel járhat.

Horkolás ellen Ma már több megoldás is létezik a horkolás kiküszöbölésére, a horkolás elleni spray-től kezdve a lézeres megoldásokig, nem feltétlenül az a legjobb módszer, ha horkolás elleni gyógymódként füldugót vásárolunk hálótársunk számára, hiszen neki csak kellemetlen a horkolás, míg számunkra súlyos egészségügyi vonzatai lehetnek, ezért szükség van valamilyen horkolás elleni megoldásra.

A legmegfelelőbb horkolás elleni gyógymódot csak akkor sikerül kiválasztani, ha a horkolás okára fény derül. Érdekes tény, hogy a férfiak mintegy 40%-a rendszeresen horkol, az orvosnál mégis nagyon ritkán kerül szóba ez az állapot, pedig olykor segíthet egy betegség diagnosztizálásában.

Gyermekek esetében valamivel könnyebb a diagnózis, valamint a horkolás elleni megfelelő gyógymód, mivel az ő esetükben leggyakrabban a megnagyobbodott orrmandula akadályozza az orrlégzést, ez okozza a horkolást. Ilyen esetben a leggyakrabban alkalmazott horkolás elleni gyógymód az orrmandulák eltávolítása.

Amikor a horkolást asztma vagy allergia váltja ki, akkor ezt csökkenteni lehet a szakorvos által felírt, illetve javasolt készítményekkel.

A horkolás fizikailag úgy következik be, hogy a felső légutak lágy szövetei ellazulnak, ezek elzárják a levegő útját, és ezeknek a szöveteknek a vibrációja váltja ki a horkoló hangot. Éppen ezért, a legsikeresebb horkolás elleni készítmények, mint például az Asonor, nedvesen tartja a felső légúti nyálkahártyát, és részben megfeszíti az ott lévő izomzatot. Az izomtónus javulásával a lágy szövetek képesek szabadon hagyni a levegő útját, ebből adódóan ez egy nagyon jó horkolás elleni készítmény.

Ha szeretne a témával összefüggő cikkeket olvasni, kattintson a kulcsszavakra: Amikor a gyerek horkol | Horkolás gátló módszerek

Azzal érdemes azonban tisztában lenni, hogy az egészségtelen életmód nagymértékben befolyásolja a horkolás mértékét, ezért ezeken érdemes változtatni, így a horkolás elleni készítmények is sokkal hatékonyabbak.

Legfontosabb tényezők, melyek befolyásolják a horkolás mértékét, az elhízás, a túlzott alkoholfogyasztás, a dohányzás, a mozgásszegény életmód. Az ezeken való változtatás a legjobb horkolás elleni gyógymód, továbbá segít megelőzni a horkolás következményeit, szövődményeit, melyek közül legveszélyesebbek a szív- és érrendszeri megbetegedések.

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Vásárlói vélemény

Ferenc Demeter

Az első napokban csökkent a horkolással járó zaj.

Az Asonor orrcsepp használata egy hét után megkönnyítette az alvás minőségét. Az első napokban csökkent a horkolással járó zaj, nem szárad ki a torok reggelre, pihentebben ébredek. Már 10-éve tartó éjszakai ébredések (szakaszos alvás) a múlté. Alvás előtt 4-5 pumpálás az orrba,és nem gondolok a múltra!
Köszönöm, hogy megküldték, másoknak is ajánlom.

- Ferenc Demeter, Dorog, 2011.06.22.

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.