Szerződési feltétetelek

Kiszállítás | 60 napos pénzvisszafizetési garancia | Adatvédelem | Általános szerződési feltételek

60 napos pénzvisszafizetési garancia

A DrNatura Slovakia s.r.o azért biztosít 60 napos pénzvisszafizetési garanciát az Asonor-ra, mert első felhasználóinknak erősen ajánlott a 2-3 hónapos kezdeti tisztítás.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy aki induláskor csak egy csomagot rendel, az rendszerint két-három hét elteltével továbbiakat vásárol saját maga, vagy akár a szerettei számára. A későbbiekben megrendelt második, illetve harmadik csomagok esetén ugyanúgy élvezheti ezen csodás termék előnyeit, de ha nem egyszerre rendeli meg a három havi adagot, akkor eleshet a meglehetősen jelentős megtakarítástól.

Garantált elégedettség

A feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően akár két hónapig is nyugodtan élvezheti a program összes előnyét, mielőtt döntést kellene hoznia, hogy megérte-e a pénzét vagy sem. Teljes mértékben bizonyosak vagyunk benne, hogy az Asonor minden elvárását felülmúlja. Valójában vásárlóink csak igen kis százaléka veszi igénybe a pénzvisszafizetést és közülük is sokan személyes, illetve pénzügyi okokból kifolyólag, nem pedig azért, mert nincsenek megelégedve a termékekkel. Igazából így válik világossá a rendkívül magas sikerességi mutató és a garantált elégedettség.

Pénz-visszafizetési garancia feltételei

Visszaküldés: Ha nincs teljesen mértékben megelégedve a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a teljes vételárat. Fontos, hogy ebben az esetben minden dobozt, tégelyt (akár bontott, akár bontatlan) visszaküldjön nekünk az alábbi postai címre: DrNatura Slovakia s.r.o, Ticha 1957/3, Komárno 945 01, Szlovákia, mert csak a visszaérkezett dobozok után tudjuk a vételárat visszafizetni. Nem fizetünk vissza pénzt a 60 napos garancia letelte után visszakérkezett csomagokra. Kérjük mellékelje a számlát vagy annak másolatát a csomagban, és a pontos bankszámlaszámot (IBAN és SWIFT kódot). Kártyával történt fizetés esetén a bankszámlaszám megadására nincs szükség, a pénzt a kártyára utaljuk vissza. Erről a csomag kézhezvételétől számított 60 napon belül dönthet. Ez egy feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia, nem teszünk fel kérdéseket. Az átutalásnak 15 nap az átfutási ideje, addig türelmét kérjük.

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.