Horkolás megszüntetése

A cikk szerzője: Asonor

Az emberek többsége azt gondolja, hogy a horkolás megszüntetése egy megfelelő gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény függvénye, és nem szükséges hozzá semmi más, holott az életmód megváltoztatása szorosan összefügg, befolyásolja a horkolás megszüntetése kérdését.

Horkolás A horkolás megszüntetése a legtöbb esetben egy horkolás elleni spray alkalmazása révén sikerül, erre legjobb az Asonor horkolás elleni spray. Azonban az esetek kis százalékában a spray nem hatásos, ám egy kis életmód változtatással valószínűleg az lenne.

A horkolás a legtöbb esetben azoknál az embereknél jelentkezik, akik túlsúllyal küzdenek, ám más okok esetén is a túlsúly kedvezőtlenül befolyásolja a problémát. Pontosan ezért, a horkolás megszüntetése nem csupán egy gyógyhatású készítmény hatékonyságán múlik. A fogyás minden esetben egy hatékony lépés a horkolás megszüntetése felé, ezért ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A horkolás olykor öröklődő tulajdonság, ami a szűk légutakból, a nem megfelelő nyakkörfogatból következhet, ám minden esetben befolyásolja, a helyzetet súlyosbítja a nem megfelelő életmód.

Amikor valaki hajlamos a horkolásra, mert szűkek a légutak, magas a vérnyomás, esetleg valamilyen szívbetegség is jelen van, akkor a horkolást és annak szövődményeit súlyosbíthatja, ha valaki dohányzik, esetleg túlzott mértékben fogyaszt alkoholt, ezért erre nagyon oda kell figyelni, nem csak a horkolás megszüntetése, hanem a következmények elkerülése érdekében is.

A fentiekből látható, hogy a horkolás megszüntetése nem egyetlen tevékenységet kíván meg, több tényezőre kell odafigyelni az egészség megőrzése érdekében.

A horkolás megszüntetése érdekében javasolt:

  1. Alvás előtt érdemes az orrot alaposan kitisztítani.
  2. Biztosítani kell a megfelelő alvási körülményeket (kényelmes fekvőhely, megfelelő higiénia, stb.), előfordul, hogy a horkolás megszüntetése csupán ennyit kíván meg.
  3. A horkolás megszüntetése érdekében érdemes egészséges étrendre áttérni, valamint többet mozogni, ami valamilyen mértékű fogyáshoz vezet. Szükség esetén valamilyen diétába is érdemes belekezdeni.
  4. A horkolás megszüntetése olykor csak annyit kíván, hogy az egyén abbahagyja a dohányzást, érdemes legalább lecsökkenteni a mennyiséget.
  5. Az alkoholfogyasztás mértéke is befolyásolja a horkolás megszüntetése kérdését, ezért legjobb teljes mértékben kerülni az alkoholfogyasztást.
  6. A nyugtatók és altatók is erősen befolyásolják a horkolást, ezért a horkolás megszüntetése olykor csak annyit kíván meg, hogy valamilyen természetes módszerre kell váltani, az altatókat és nyugtatókat érdemes gyógyteákkal és egyéb természetes gyógymódokkal kiváltani.
  7. Mindemellett érdemes az Asonor horkolás elleni spray-t alkalmazni, ám a többi pont figyelembevétele és betartása is fontos, sokszor több tényező alkalmazása kell ahhoz, hogy a horkolás megszüntetése sikeres legyen.

A termékkel kapcsolatos cikkekről olvashat itt: Horkolás elleni szerek | Mit tegyünk a horkolás ellen?

Kedvezményes kezdőcsomag

Kattintson ide a kedvezményes csomag igényléséhez.

Amennyiben szeretne többet megtudni a témáról, kattintson a kulcsszóra

Vásárlói vélemény

Asztalos Attila

Ajánlom minden hasonló problémával küszködőnek!

Én csak „szolidan" horkoltam, akár egy Hoffer traktor. Éjszakánként többször felébredtem, reggelenként sokszor fejfájással keltem. Fáradtabban ébredtem, mint ahogy előző este lefeküdtem. A párom is megszenvedte ezeket az éjszakákat, nem tudott tőlem aludni. Simogatással, lökdöséssel próbált rávenni a testhelyzet-változtatásra, ami időleges megoldás volt csak. Kerestük a megoldást a problémára:
- voltam szakorvosnál kivizsgáláson, aki végső megoldásként a műtéti beavatkozást említette, aminek eredményessége bizonytalan,
- kipróbáltam többféle szert, tapaszt, igazából egyik sem használt.
A párom a neten talált rá az Asonorra, gondoltuk egy próbát megér. És valóban használ! Elalvás előtt 4 befújással az első éjszaka már csendesebb volt. A harmadik naptól megszűnt a horkolásom. Azóta használom az Asonort. Mindketten végig tudjuk aludni az éjszakákat, reggel kipihenten ébredünk.
Ajánlom minden hasonló problémával küszködőnek!

- Asztalos Attila, Paty, 2011.02.14.

Más érdekes cikkek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat A nevem Ivett.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: ugyfelszolgalat@asonor.org
(06) 1 999 6211

Asonor® horkolásgátló
Asonor® horkolásgátló

Szabaduljon meg a horkolástól! Javítson életminőségén

Pénzvisszafizetési garancia

Dán találmány

Természetgyógyász ajánlásával

Záradék: A honlapunkon közölt vélemények és megnyilvánulások azon vásárlók személyes, valós tapasztalatait tükrözik, akik használták az Asonor terméket. A vélemények emailben illetve eredeti formában és aláírva érkeznek hozzánk. Az itt leírt eredmények személyenként különbözhetnek. Az egyedi eredményeket, hatásokat független intézmény nem vizsgálta át, ugyanakkor a vélemények valódiságát közjegyző hitelesíti.